Deze websites kunnen wij u aanbevelen:

Like en volg Shri Shiv Mandir ons op onze Facebookpagina 

Stichting Radha Krishna Sri Radha Krishna mandir in Schilderswijk is een sociale, culturele, maatschappelijke en religieuze organisatie, die zich inzet om de Hindoe-gemeenschap een plek te bieden voor zowel religieuze activiteiten als het sociale samenzijn. Onder leiding van pt. Radjesh Bhagwant is de Radha Krishna Mandir uitgegroeid tot een van de meest populaire mandirs in Den Haag.

Soeris 360
Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe website, uw website updaten en virtuele rondleidingen. Daarnaast kunnen wij ook uw mooiste momenten vastleggen in 360.


Algemene informatie over hindoeïsme door pt. S. Upadhay: www.muhurta.nl

Algemene informatie over hindoeïsme door pt. V. Mahtabsing: www.pandit.nl

Informatie over diverse religies en gebedshuizen in Rotterdam www.veelkleurigereligiesrotterdam.nl/site/1

UITVAARTZORG UNIEK

Ik, Kiran Kesharie van Uitvaartzorg Uniek, vind het belangrijk om u volledig te ontzorgen en te begeleiden. Uitvaartzorg Uniek is een jonge en frisse multiculturele uitvaartonderneming gevestigd te Zoetermeer. Vanuit Zoetermeer sta ik voor een ieder klaar in de Randstad en –eventueel op aanvraag daarbuiten- die een dierbare verliest. Naast de reguliere uitvaarten, ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van Hindoe, Moslim en Surinaams-Creoolse uitvaarten.

Ik ontzorg u met het regelen van  praktische zaken rondom het afscheid, maar onderscheid ik mezelf door alle tijd te nemen voor uw persoonlijke invulling. Samen met u verzorg ik een afscheid dat kenmerkend is en dat past bij het leven dat is geleefd door uw overleden dierbare.

Een crematie of een begrafenis is, moet altijd gebeuren op een moment dat persoonlijke en emotionele gevoelens de overhand hebben. Ik begeleid u met aandacht en liefde, maar ook geef ik duidelijkheid in de kosten. Een heldere prijs voor een liefdevol afscheid. Terwijl u zich vooral kunt richten op het afscheid nemen, verzorg ik een mooie uitvaart zoals u die voor ogen heeft. 06 – 25 55 31 00

Uitvaartzorg Uniek, uw uitvaartverzorger Kiran Kesharie https://uzuniek.nl

ANTYESTHI UITVAARTZORG

Antyesthi Uitvaartzorg is een uitvaart onderneming die samen met u vorm en inhoud geeft aan het afscheid van uw dierbaren. We werken niet volgens een standaard procedure, wij nemen de rust en de tijd om met u stil te staan bij de vele mogelijkheden voor de uitvaart.

Anyesthi Uitvaartzorg
Tripstraat 309
2571 DK Den Haag
Tel : 06 18 72 00 44
Email : info@antyesthi-uitvaart.nl

www.antyesthi-uitvaart.nl

APNA

APNA betekent eigen. U bent APNA, Wij zijn APNA en samen zijn wij sinds 1996, APNA. 

APNA is een maatschappelijke Hindoestaanse overkoepelende organisatie in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Wij zetten ons al vele tientallen jaren in voor behoud van maatschappelijke waarden en culturele diversiteit. Onze mooie Nederlands samenleving versterken, zonder onze eigen identiteit uit het oog te verliezen. Met onze tradities en door onze rijke cultuur kunnen wij de samenleving verrijken. Uitgangspunt hierbij is altijd dat het ook moet passen in de tijdsgeest en dat het verbindend moet zijn. Wij geloven erin dat culturele uitingen over tijd veranderen door invloeden van buiten en maatschappelijke context. Vanuit dit besef opereren wij. Wij behouden de essentie van onze hoogtijdagen (ons immaterieel erfgoed) en passen dit in, in de maatschappelijke context van vandaag.
U bent APNA, Wij zijn APNA!

www.apna.nl